Localizare:
Traseu sugerat:  
 

PXN Joystick PXN 2119 PRO Flight Control (27482)

303,92 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
forit.ro
 

PXN Joystick PXN-2119 PRO Flight control (27482)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

303,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

PXN Joystick PXN-2119 PRO Flight control (27482)

303,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro

Alte oferte pentru produsul

 

PXN Joystick PXN-2119 PRO Controler de zbor (PXN-2119PRO)

367,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Mai multe oferte

 

PXN Joystick PXN-2119 PRO Flight control (6948052901316)

404,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
top4mobile.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 303,92 RON

Descrierea produsului
Joystick pxn-2119 pro
preia comenzile și simte-te ca pilotul unui avion adevărat. kitul pxn-2119 pro este format dintr-un joystick și o manetă de accelerație separată. astfel, poate oferi un nivel și mai ridicat de realism! timpul de reacție redus, funcționarea lină și o precizie de neegalat sunt doar câteva dintre avantajele acestor dispozitive. există, de asemenea, un comutator hat switch cu 8 direcții, până la 16 butoane programabile și un declanșator rapid-fire. de remarcat, de asemenea, compatibilitatea largă și designul ergonomic. puteți utiliza joystick-ul și în mod independent.
.

realizat pentru gameri
. atât joystick-ul, cât și manetă se simt foarte bine în mâini și oferă o experiență de control fantastică. nu mai puțin de 16 butoane programabile vă vor permite să personalizați hardware-ul în funcție de obiceiurile dvs. și, de asemenea, vă puteți pregăti 3 moduri de setare optimizate pentru diferite jocuri, de exemplu. în plus, joystick-ul oferă un comutator hat switch cu 8 direcții, care vă va permite să vă schimbați rapid punctul de vedere. de asemenea, poate fi utilizat în mod convenabil și separat - fără a conecta manetă.
.
.
. experiență realistă
. simțiți-vă ca și cum ați fi într-un avion adevărat. joystick-ul pxn-2119 pro reproduce în mod fantastic funcționalitatea omologilor săi din lumea reală. ambele dispozitive incluse au motoare de vibrație încorporate care vă vor oferi mai multă imersiune în timpul oricărui zbor virtual. în plus, un accelerator separat vă permite să vă bucurați de o experiență mai realistă. joystick-ul este, de asemenea, echipat cu un declanșator rapid-fire, astfel încât să puteți trage cu ușurință o mulțime de gloanțe precise către adversarii dvs. .
.

gameplay confortabil
. obțineți și mai multă distracție și satisfacție din gameplay-ul dvs. datorită designului său ergonomic, joystick-ul pxn-2119 pro se adaptează fantastic la forma mâinii dvs. și vă oferă un confort de vis, chiar și atunci când îl folosiți pentru o perioadă lungă de timp. nu vă faceți griji că durerile de încheietură și oboseala vă vor zădărnici planurile în timpul următorului duel! în plus, o ventuză specială face ca dispozitivul să stea stabil pe birou și să nu se miște pe suprafața acestuia.
.
.
. compatibilitate largă
. vă place să jucați war thunder sau world of warplanes? sau preferați microsoft flight simulator? joystick-ul pxn-2119 pro funcționează perfect cu cele mai populare jocuri de aviație și de război! mai mult, produsul este compatibil cu computerele care rulează pe windows 7 / 8 / 10 / 11, precum și cu consolele xbox one și playstation 4. conectați-l la dispozitivul ales de dvs. și duceți experiența de joc la un nou nivel!
.

în cutie

joystick
joystickmanetă de accelerație

specificații:

marca
pxn
pxn
model
pxn-2119 pro
pxn-2119 pro
conexiune
cu fir (usb)

butoane programabile
da, 16

vibrații
da
da
accelerație
da
da
declanșator rapid-fire
da
da
comutator pentru pălărie
cu 8 căi

compatibilitate
calculatoare cu windows 7 / 8 / 10 / 11, playstation 4, xbox one

.


Denumiri similare la Joystick PXN 2119 Pro: 2119Pro


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.